verzenden & retourneren

Verzenden

Wij berekenen € 5.95 voor de verzendkosten wanneer het gaat om een standaardpakket van maximaal 23 kg met een maximum formaat van 100 x 70 x 58 cm. Wanneer uw bestelling groter of zwaarder is dan het standaardpakket, zullen er extra verzendkosten worden gerekend, dit zal automatisch worden berekend in het winkelmandje.

Bestellingen vanaf € 85,- worden gratis verzonden. 

De verzendingen brengen wij onder bij PostNL, hierdoor heeft u nadat wij het pakket hebben aangeboden bij PostNL de beschikking over een track & trace code. Met deze code kunt u het pakket volgen en eventueel het pakket op een ander tijdstip laten bezorgen.

Retourneren

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden uw bestelling te retourneren. Wanneer u uw bestelling wilt retourneren, meld u dit binnen de bedenktermijn door middel van het modelformulier van herroeping of op een andere ondubbelzinnige wijze (bijvoorbeeld per mail). Zo snel mogelijk, maar binnen 14 dagen vanaf de dag dat u het product retour heeft gemeld, dient u de producten te retourneren. 

De retourkosten en het risico van verzenden bij een retournering zijn voor uw eigen rekening. Wanneer uw bestelling een aankoopwaarde heeft van € 85 of hoger, dan heeft u geen verzendkosten betaald. Indien u van deze bestelling een product(en) retour stuurt waardoor de aankoopwaarde onder de € 85 komt, dan zullen wij de verzendkosten alsnog in rekening brengen en verrekenen met het product(en) dat u retour heeft gestuurd. 

U bent alleen aansprakelijk voor waardevermindering van de producten wanneer die het gevolg is van een manier van omgaan dat verder gaat dan is toegestaan om de aard, de kenmerken en de werking van de producten vast te stellen. Het uitgangspunt hierbij is dat u het product slechts mag hanteren en inspecteren zoals u dat in een winkel zou mogen doen. Beschadigde en/of gebruikte producten evenals producten met een beperkte houdbaarheid, zoals groenmateriaal worden niet retour genomen. 

Neem gerust contact met ons op wanneer u vragen heeft over het verzenden en retourneren van de producten. 

info@desfeerhut.nl

modelformulier voor herroeping